Wimpers Extensions

Wimperextensions
De voordelen van een wimperextensions is dat deze makkelijk zelf is aan te brengen met een klein beetje lijm. De lijm wordt er vaak bijgeleverd. Uiteraard is niet elke lijm geschikt. Daarnaast is ook de prijs laag. Makkelijk zelf te verwijderen.

Een complete set wimpers die bovenop de bestaande wimpers wordt geplakt. Ideaal voor een avondje uit maar een minder natuurlijke look. Deze zijn sneller te zetten dan de one by one techniek en tevens ook goedkoper dan de one-by-one techniek. Deze behandeling duurt minimaal 20 minuten.

One by one techniek
Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look.
Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartje die variëren in lengte en krul.
De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt. Deze behandeling duurt minimaal 45 minuten.