Kunstnagels

Solar kunstnagels

Solar is een nieuwe methode om kunstnagels te laten zetten, voorheen gebruikte men acryl nagels. Het is wat sterker, glanzend en steviger. Hierdoor valt de prijs wat duurder uit dan een Acryl kunstnagels behandeling.

De meeste dames in Nederland kiezen voor Solar nagels. Solar nagels zijn zeer dun en sterk. Ze hebben een natuurlijk kleur en een blijvende glans en hoeven niet gelakt te worden. Heeft u van uzelf al mooie nagels en vindt u het niet nodig om uw nagels kunstmatig te verlengen door middel van kunst tips? Dan kunt u bij ons terecht voor een laagje Solar- of Acryl poeder ter versteviging van uw eigen nagels. Nagelstudio Lucky Nails heeft meer dan 7 jaar ervaring met het toepassen van de Solar en Acryl techniek.

Acryl kunstnagels

Acryl nagels worden geplaatst over uw vingernagels. Ze zijn de perfecte basis voor nagellak en Nail Art. Er zijn verschillende populaire technieken die kunnen worden gebruikt om langere en mooiere kunstnagels te creëren. Acryl nagels is de oude methode om kunstangels op te brengen en Solar is de nieuwe methode.

Opvullen kunstnagels

Opvullen is de nabehandeling voor solar nagels die ongeveer elke 3 a 4 weken nodig is, afhankelijk van de snelheid waarin de natuurlijke nagels groeien. Bij een opvul behandeling wordt de oude laag solar iets dunner gevijld waarna het niet met solar bedekte gedeelte licht wordt opgeruwd en bedekt met solar. De nagels zijn weer als nieuw.

Extra’s Speciale diensten

  • Glitters kunstnagels
  • Pink/White kunstnagels
  • Ombre kunstnagels